Logo MumiLumi

Strikkeopskrift – Starfish Scarf

Vil du strikke noget nyt og spændende, som udnytter farveskiftet i håndfarvet garn med assigned pooling teknik?

Alle opskrifter er til download, hvis ikke andet er nævnt. Det betyder, at du modtager et link til download af opskriften, når du har betalt

Starfish Scarf er et lille tørklæde, som strikkes af 1 fed håndfarvet garn, beregnet til assigned pooling. Assigned pooling er en farveteknik, hvor man leger med skiftet mellem bundfarve og kontrastfarve. Det er nemt, sjovt og lidt uforudsigeligt.

Tørklædet måler 180 cm i længden og 34 cm på det bredeste sted på midten.

Strikkefasthed: 16 m x 28 pinde i hulmønster = 10 x 10 cm

Starfish Scarf udnytter hele garnnøglet, fordi tørklædets første halvdel strikkes, indtil du har brugt halvdelen af nøglets vægt – og så strikkes tørklædets anden halvdel – og dermed bruger du hele garnnøglet op. Du skal blot huske at veje nøglet, inden du går i gang – og løbende mens du strikker.

I Starfish Scarf strikker du små “søstjerner” i kontrastfarven, som giver et tydeligt spil og forandring i strukturen over hele tørklædet.

Starfish Scarf er foruden søstjernerne strikket i et smukt hulmønster i silkemerino, der tilføjer elegance og lethed.

Starfish Scarf kan strikkes i alt garn, der er farvet med henblik på assigned pooling – hvad enten det er silke, silkemerino, merino eller anden garntype.

Du finder også strikkekits i webshoppen – se herunder.

Modellen er strikket på pind 3½  i Håndfarvet Silkemerino (Sport) fra MumiLumi – 300 m/100 gram, 50% Mulberry silke, 50% superwash merino

35,00 kr.

Yderligere information

Størrelse

180 cm x 34 cm

Du kunne også være interesseret i...